Ubeseiret i juniorserien! – Aker

Ubeseiret i juniorserien!

Rekruttjentene er fortsatt ubeseiret i juniorserien etter sin 3. strake seier. Aker ligger dermed på en delt 1. plass sammen med Fredrikstad.

Trenerteamet er godt fornøyd med jentenes prestasjon på banen og Joakim Tvilde oppsummerer kampen:

– Jentene var på fra start og spilte seg til gode sjanser både i etablert angrep og i ankomstfasen. Dessverre bommet vi på alt for mange sjanser til å begynne med. Når jentene hadde stilt inn siktet begynte vi å dra fra og ledet med 10 til pause (15-5). Vi var veldig fornøyd med forsvar og keeperspill i 1 omg. I pausen blir vi enige om at målet er å vinne med 10 mål i 2. omg også. Etter en litt tung start skjerper vi oss og begynner å sette vårt preg på omgangen. Vi scorer stort sett fra alle posisjoner og holder et alt for høyt tempo for Ull/Kisa, noe som resulterer i 17-8 seier i 2. omgang og 32-13 totalt. Vi sier oss fornøyde med dagens innsats!

Banens beste ble Hanna Gåsvær med 8 mål!