Premiere på Familiens ære – Aker

Premiere på Familiens ære

Fredag 2. oktober kl. 20:05 er det klart for premieren av «Familiens ære» på NRK. Aker-spiller Katinka Haltvik deltar sammen med mamma Trine Haltvik og skal konkurrere mot fem andre idrettsfamilier!

Foto: Per Heimly, Nordisk Film TV/NRK

Vi har tatt en prat med Katinka om deltagelsen i programmet:


Hvordan var det å delta i Familiens ære?
– Det var veldig gøy og ikke minst helt nytt og svært utfordrende for meg å delta i et TV program som familiens ære. Men det var også veldig slitsomt, ikke bare fordi det var fysiske øvelser vi skulle gjøre, men det var lange dager med innspilling, helt sinnsykt varmt og pga av varmen så ammet jeg Leah hver 1,5-2 time. Så det var veldig energitappende. Må også slenge inn masse skryt til Joakim (trener for rekruttlaget til Aker) som tok ferie hele uken for å hjelpe meg med Leah, hadde det ikke hvert for han så hadde det aldri gått. Men oppsummert så var hele opplevelsen svært gøy!

Hvordan var det å konkurrere med Trine?
– Det var både gøy og utfordrende. De andre familieparene hadde jo med seg svært aktive barn, hvor barnet var best. Hos oss var vi heller litt like siden jeg nettopp hadde født. Så mamma fikk ikke akkurat veldig mye hjelp av meg. Men vi bidro i hvertfall alltid like mye på øvelsene.

Familien Svele er en annen håndballfamilie som deltar. Hadde dere ekstra fokus på å slå de?
– Njæ, ikke noe vi sa eller tenkte på forhånd. Vi hadde alltid som mål å ikke komme sist. Men av og til så, så vi om muligheten var der for å slå de, da det selvsagt var ekstra gøy!

Hvordan var det å konkurrere rett etter å ha blitt mamma?
– Det var tøft, vi skulle i utgangspunktet ikke være med så vi ble litt kastet inn i det da familien Fjørtoft måtte melde forfall. Så jeg rakk ikke akkurat å trene så mye på forhånd, ikke at jeg hadde så god tid fra før siden det var 10 uker siden jeg fødte når vi spilte inn programmet. Men jeg skulle gjerne ha fått trent litt mer før, men jeg føler jeg fikk bitt fra meg litt på noen øvelser hvertfall. Jeg var veldig heldig at jeg ikke hadde spesielt vondt etter fødselen, med tanke på at jeg tok keisersnitt. Så sånn sett gikk det jo bra. Men det var noen øvelser jeg ble litt hemma av det på, men sånn er det. Jeg gjorde mitt beste!

Vi gleder oss til å følge med og heier selvfølgelig på Team Haltvik!

Les mer her:

«Familiens ære» inntar gullrekka på fredager