Storkamp mot Molde – Aker

Storkamp mot Molde

Vi er strålende fornøyde med serieåpningen hvor 4 av 4 poeng er innkassert. Åpningskampen mot Fana var en solid kamp av oss, mens kampen mot Rælingen var litt mer svingende. Uansett utrolig deilig med 2 seiere!

På søndag venter Molde som av alle eksperter er tippet på medaljeplass denne sesongen. Inngangen til kampen passer oss veldig bra. Molde er klare favoritter og vi kan slippe ned skuldrene og være i angrepsposisjon.

Selv om Molde skal ha et stort favorittstempel så møter vi overhodet ikke opp uten å ha tro på at det er mulig å skape problemer for det resurssterke laget fra Møre og Romsdal. De færreste Aker-supportere glemmer serieåpningen i fjor da Molde ble slått 29-27. Vi drømmer naturligvis om en gjentakelse, men Moldelaget har blitt bedre siden den gang. De har fått inn dyktige Tor Odvar Moen som ny trener, og har i tillegg forsterket laget.

For vår del handler det om å gjenskape det kompakte og aggressive forsvarsspillet vi presterte mot Fana. Da setter vi oss i posisjon til å få løpt inn de enkle kontringsmålene. Da kan alt være mulig!

Vi håper at dere som kommer inn i hallen, kan være en viktig støttespiller for oss! Det betyr mye for oss å høre dere fra tribunen!

Heia Aker!

Vi sees!