Endelig på elitelaget! – Aker

Endelig på elitelaget!

«Håndballspiller» ved Trond Sørøy har intervjuet Ine Grimsrud:

Teksten er gjengitt med tillatelse fra Trond Sørøy / Håndballspiller.

Bakspiller Ine Erlandsen Grimsrud (19) gjør sin første sesong på elitelaget til Aker og har imponert stort i oppkjøringskampene og i de første kampene i REMA 1000-ligaen i høst.

– Jeg har merket stor utvikling som håndballspiller denne sommeren etter jeg ble tatt opp A-stallen. Gjennom sommeren har jeg jobbet med å komme meg inn i laget og finne min plass. I tillegg har jeg jobbet mye med det taktiske når det kommer til spill på eliteserienivå. Selv føler jeg at jeg har blitt flinkere til å få opp balltempo i angrepet og å spille på de gode kvalitetene medspillerne mine har.

– Å få spilletid i REMA 1000-ligaen kommer til å bli tøft. jeg konkurrerer mot en midtback som er sterk og har god spilleforståelse, men jeg skal jobbe hardt og ønske å utvikle mine gode og mindre gode sider i håp om mer spilletid utover i sesongen.

Aker er en veldig bra klubb for min del, som spiller på de kvalitetene jeg mestrer best. Jeg er glad i fart og ankomst er en av mine sterkeste sider. Dette føler jeg at jeg får utviklet og brukt mye i klubben som er glad i å løpe mye og fungerer også bra i REMA 1000-ligaen.

Ine Grimsrud
Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

– Etter de to første seriekampene har vi 4/4 poeng, noe vi er veldig fornøyd med. Første kampen var det bra tenning og alle var på fra start, men den andre kampen spiller vi litt mer på 80% de første 45 minuttene før vi viser motstanderne hva vi er gode på. Vi har vist gode takter i forsvar og ankomst-spillet vårt og fått mange mål på at vi har kunne løpt etter, men som mange andre unge lag, må vi fortsatt jobbe med å heve bunn-nivået vårt.

– Sesongen har gått over forventningene hittil og alle jentene er utrolig fornøyde med to av to seire og mye bra spill. Det morsomste med starten av årets sesong er sesongåpningen mot Fana, hvor tenningen er på fra start og alle som kommer på banen er klare for å krige i forsvaret og gjøre alt de kan for å score mål fremover. Videre gleder jeg meg til flere kamper i REMA 1000-ligaen og å fortsette utviklingen jeg har hatt på treningene!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

«Håndballspiller» drives av Trond Sørøy. Følg siden for jevnlige oppdateringer, reportasjer og intervjuer av norske håndballprofiler.