Trenerne er klar for lokaloppgjør – Aker

Trenerne er klar for lokaloppgjør

På søndag er det klar for en ny kamp i Rema 1000-ligaen når vi gjester Skedsmohallen og møter Rælingen. Vi var strålende fornøyde med seieren i serieåpningen mot Fana, men vet veldig godt at det ikke kan bli en hvilepute. Skal vi ta med oss 2 poeng mot Rælingen må vi helt klart opp og prestere en ordentlig god kamp.

Vi har hatt en god treningsuke, og forberedt som vanlig godt inn mot en ny motstander. Flere av spillerne på begge lag kjenner hverandre veldig godt, så det er nok mange som gleder seg litt ekstra til et lokaloppgjør som alltid skaper stor spenning og oppmerksomhet. Rælingen rykket opp i våres, og har stort sett det samme mannskapet som forrige sesong. De har fått en ny målvakt fra Molde som er en fin tilvekst. Rælingen hadde en oppkjøring med mange gode prestasjoner. De spilte bl.a. jevnt mot Storhamar og slo Oppsal greit. Så selv om de har tapt de to første seriekampene så er det uten tvil et lag med et bra toppnivå som vi møter. For oss så var det moro at alle 16 spillerne fikk spilletid mot Fana, og vi føler at hele troppen er godt i gang med sesongen.

Kanskje den største utfordringen sist sesong var å prestere flere gode kamper etter hverandre. Det har vi veldig lyst til å gjøre noe med denne sesongen. Så hele troppen er klare for å gjenskape prestasjonen fra Fanakampen, og da tror vi at sjansen for seier er god!

Ellers håper vi mange tar turen til hallen for å støtte oss!

Vigdis og Henrik

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge