Tanker om første seriekamp – Aker

Tanker om første seriekamp

Endelig! 176 dager har gått siden Norge stoppet opp. Og gjett om vi er klare for kamp! Jentene har imponert stort med kreativitet og stå-på-vilje og ikke latt seg stoppe av stengte haller eller forbud mot nærkontakt! Vi har gjennomført 72 styrkeøkter, 52 intervalløkter, 64 håndballøkter og 7 treningskamper. Teambuilding og Zipline i Holmenkollen har vi også fått med oss!

I fjor var vi nyopprykka med ett veldig ungt Rema-1000-lag, Nå har jentene fått ett år til med erfaring og trening, det skal syns på banen.

Torsdager møter vi Fana i nye Ullernhallen. Fana har som oss stort sett samme spillerne som i fjor. De har gode spillere i alle posisjoner, med svært god individuell teknikk og taktikk. Jeg forventer en jevn kamp mot bergenserne.

Til dere som får se kampen live og til dere som følger oss på direktesport – Aker-jentene kommer til å krige fra start til slutt! Vi skal bruke vår gode miks av kvaliteter og håper på god underholdning som ender med hjemmeseier!

Årets Rema 1000-sesong blir kanskje ikke helt som en normal sesong. Vi kommer til å savne litt mer publikum i hallen, men alle kamper kan følges på direktesport.no. Og det er all grunn å følge med og glede seg til mye god håndball framover. Flere av Norges beste spillere vil være i aksjon, ledet av rutinerte og meritterte trenere!

Velkommen til kamp og til ny sesong i Rema1000-ligaen!

Foto: Bjørn Engebretsen