Aker-jentene gleder seg til seriestart – Aker

Aker-jentene gleder seg til seriestart

Det er snart et døgn til seriestart og vi har sjekket stemningen hos tre av våre spillere. En med lang erfaring som Aker-spiller, en med erfaring fra rekruttgruppen og en helt ny Aker-spiller. Vilde, Ine og Mia gleder seg til å møte Fana i første offisielle kamp i Ullern Flerbrukshall.

Vilde Johansen
Foto: Paul Fekjær

Vilde Johansen: «Jeg gleder meg til å endelig få spille en gjeldende kamp igjen! Det blir både gøy og spennende. Fana er et samspilt lag, og har mange gode individuelle ferdigheter. Jeg tror det blir en kamp med mye fart og mange ballkontroller. Vi skal slå Fana ved å bruke styrken vår i duellspillet bakover og fremover. I tillegg skal vi løpe mye, og sette fart i spillet!»

Ine Grimsrud
Foto: Petter Martin Andresen

Ine Grimsrud: «Det blir veldig morsomt å spille seriekamp igjen og jeg vet det er flere som gleder seg skikkelig til å sanke inn noen poeng! Fana er utrolig godt samspilte, men jeg tror at dersom vi spiller på styrkene våre i forsvar og i ankomsten, så skal vi klare å ta dem!»

Mia Syverud
Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Mia Syverud: «Det blir veldig moro å endelig få spille seriekamp igjen! Det har vi venta lenge på. Fana er en gjeng som har spilt sammen lenge og som har et godt samspill. De spiller hurtig og gøy håndball, så det blir en tøff kamp. For vår del er det viktig at vi er på fra start og får satt et godt forsvar. Vi gleder oss masse til kamp igjen, og skal gi alt for å ta med oss 2 poeng mot Fana på torsdag!»