Kjøp sesongkort i dag! – Aker

Kjøp sesongkort i dag!

Sikre deg sesongkort for 2020/2021 for å se alle Aker Topphåndball sine seriekamper i Rema 1000-ligaen, 2.div og J17-20!

Om få dager starter Rema 1000-ligaen opp igjen og vi har gledet oss lenge til den nye sesongen! På grunn av den pågående pandemien, er det innført en publikumsbegrensning som p.t. er 200 tilskuere på en eliteseriekamp. Vårt elitelag vil spille sine kamper i Ullern Flerbrukshall, Bygdøhus og Oppsal Arena. Grunnet 1 meters-regelen har vi kun plass til ca. 80 tilskuere i Ullern Flerbrukshall og vi vil dermed selge sesongkort som tilsvarer denne kapasiteten.

Vi selger kun en type sesongkort (det differensieres ikke mellom barn/student/voksen). Sesongkortet koster 1800 kr og gir deg tilgang til å se alle Aker Topphåndball sine seriekamper i Rema 1000-ligaen, 2. divisjon og J17-20.

Billetter til kampen mot Fana, torsdag 3. september kl. 18:30
Dersom det er kapasitet, vil vi selge enkeltbilletter til kampen mot Fana fra onsdag kl. 20:00. Mer informasjon kommer.

Smittevern på kamp
Det er svært viktig at vi bidrar til å minimere smittespredningen i omgivelsene våre for å kunne gjennomføre seriespillet i inneværende sesong. Dersom man ikke føler seg helt frisk på kampdagen, bes man om å holde seg hjemme. 1 meters-regelen vil gjelde alle besøkende i hallen, også familiemedlemmer fra samme husstand.

Alle sesongkort blir registrert i vår app, Aker Topphåndball, som er tilgjengelig via AppStore og Google Play. Før kamp vil alle sesongkortinnehavere motta en billett på sin telefon. Billetten vil bli skannet ved inngang i hallen. Det kan kun være en billett per app-bruker for at vi skal kunne spore hvem som har vært i hallen. Vi beklager at dette kan være krevende for enkelte.

Om ditt sesongkort skal benyttes av noen andre, må billetten videresendes i forkant av kampen. Dette er for at vi skal ha riktig navn og kontaktinformasjon i forhold til eventuell smittesporing i etterkant.

Sesongkortet er ikke-refunderbart: Man vil ikke få refundert penger dersom kamper ikke blir avviklet eller dersom hallen stenges for publikum grunnet smittevern.

Takk for din støtte!
Sesongkortsalget er en av klubbens viktige inntektskilder og Aker Topphåndball er veldig takknemlig for din støtte! Vi håper alle vil kjøpe sesongkort og bidra med engasjement, stemning og være en viktig støtte for spillerne gjennom sesongen – både fra tribunen og foran skjermen hjemme i stua! Vi gleder oss til serieåpning mot Fana torsdag 3. september kl. 18:30 i Ullern Flerbrukshall, og håper du gjør det samme!