Si hei til Mia Syverud – Aker

Si hei til Mia Syverud

«Håndballspiller» har intervjuet Mia Syverud, en av våre nye spillere! Mia har gjort sine saker veldig bra i Fjellhammer og har denne sesongen scoret 5 mål i snitt pr kamp fra sin høyre bakspillerposisjon. Med tempo og fart som sin store styrke ligger alt til rette for at Mia skal gli rett inn i tempohåndballen til Aker.

Teksten er gjengitt med tillatelse fra Trond Sørøy / Håndballspiller.

Jeg trives veldig bra i Fjellhammer og har spilt to sesonger her. Det er en super gjeng så det blir trist å forlate dem. Jeg har fått mye spilletid og har vokst veldig på det. I og med at jeg har fått så mye tillit har jeg blitt tøffere og smartere og har tatt mer ansvar.

Mia Syverud

Høyt tempo
«Jeg synes det var veldig gøy i høst da vi klarte å få de resultatene vi ønsket. Vi så at på vårt toppnivå var vi mer en gode nok til å havne topp 3. Da var vi gode på det som er vår styrke – høyt tempo og ankomstfasen. Det var veldig kjedelig etter jul når vi ikke fikk de resultatene vi ønsket. Da var det veldig positivt for gruppa å vinne de to siste kampene.

Glad i tempo
«Aker er et lag som er glad i tempo og det er der jeg har mine styrker. Jeg håper jeg kan passe inn i det de er gode på og at jeg kan bidra med det jeg er god på.»

Blir gøy
«Jeg gleder meg til å starte i Aker og har veldig tro på det de gjør. Det de har gjort denne sesongen er veldig bra og over all forventning egentlig. Så for min egen del håper jeg å etablere meg som en eliteseriespiller og få en trygg rolle i Aker og være med å bidra til at det blir minst like bra om ikke bedre til neste år.»

Ta nivået
«Det blir gøy å møte nye utfordringer og spille mot mange av de beste spillerne i landet. Målet mitt er å ta nivået og etablere meg som en eliteseriespiller. Jeg har spilt noen kamper i eliteserien tidligere for Rælingen og Oppsal, men det er en stund siden nå. Men at jeg allerede har kjent litt på å spille i eliteserien ser jeg på som en fordel»

«Håndballspiller» drives av Trond Sørøy. Følg siden for jevnlige oppdateringer, reportasjer og intervjuer av norske håndballprofiler.