Tuva er med videre! – Aker

Tuva er med videre!

Tuva Ulsaker Høve har signert for to nye år med Aker Topphåndball!

Foto: Amélie Ramm

Navn: Tuva Ulsaker Høve
Født: 11. 06. 2000
Spillerposisjon: Høyre kant
Draktnummer: 14
Styrke på banen: Løpskapasitet

Tuva er fra Byåsen i Trondheim og kom til Aker før denne sesongen. Nå bor hun i Oslo og trives svært godt i Aker. Hun har vært med på LK00 siden oppstart for 5 år siden og har allerede vunnet flere medaljer som håndballspiller!

Tuva har allerede en stor samling med meritter:
– Gull i Lerøyserien
– 3 x Gull i NM20
– Gull og Sølv i Junior EM

Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Mye tillit

– Jeg valgte å forlenge kontrakten med Aker Topphåndball fordi jeg trives godt i laget. I tillegg er jeg generelt veldig fornøyd både med det sportslige og det sosiale. Jeg har fått mye tillit og det er betryggende! Jeg gleder meg til å fortsette å utvikle meg i Aker!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Sentral spiller i Aker

Foto: Paul Fekjær

Måten hun har tatt nivået i Rema 1000-ligaen på denne sesongen har vært imponerende!

Henrik Wilhelmsen

Trenerteamet beskriver Tuva som en sentral spiller i Aker og Henrik Wilhelmsen har følgende å si om den unge og lovende spilleren:

– Vi er utrolig glade og stolte over at Tuva har signert med Aker Topphåndball i to nye år. Tuva kom til Aker i fjor uten erfaring fra det øverste nivået. Måten hun har tatt nivået i Rema 1000-ligaen på denne sesongen har vært imponerende! Tuva er en løpssterk og teknisk høyrekant som vi har troen på skal være en sentral spiller i Aker i årene som kommer! I tillegg til å bidra på banen er Tuva en fin gledesspreder som er gull verdt for et hvert lag!

Foto: kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Aker-jentene om Tuva:

Rikke Midtfjeld: – Tuva er en fantastisk person, både på og utenfor banen. Hun har utrolig mange gode håndballferdigheter, som man bare kan se og lære av! Alle trenger å ha en som henne i laget ❤️

Marthine Svendsberget: – Tuva er en sprudlende jente man alltid ler med, og man legger merke til når hun er i nærheten 😜 På banen er hun både rask og skyter bedre enn de fleste! Jeg er veldig glad for å ha hun på laget, både på og utenfor banen 😊

Vilde Johansen: – Tuva er veldig fin spiller å ha i laget. Hun er en vimsete humørspreder, og møter deg alltid med et stort smil. På håndballbanen er hun hurtig og målfarlig med sin gode spenst og fine arm. Hun bidrar ellers meget godt i botkassa 💸

Foto: Paul Fekjær