Aker er strålende fornøyd med sesongen så langt – Aker

Aker er strålende fornøyd med sesongen så langt

Tekst: Svein André Svendsen/handball.no

Denne artikkelen er skrevet av Svein André Svendsen for Norges Håndballforbund.

Det sier litt om sesongen til Aker Topphåndball, når de som nyopprykket er skuffet over å tape for Storhamar.

– Vi er strålende fornøyd med sesongen så langt. Vi lå som nummer fem halvveis, og i kampene etter nyttår har vi møtt Vipers, Molde, Byåsen og Storhamar, som er fire av topplagene. Vi vant over Molde borte og var nære mot Byåsen. Vi har møtt flere av de beste lagene to ganger og er i øyeblikket på 6. plass. Det er over all forventing, sier trener Henrik Wilhelmsen til handball.no.

– Det er utrolig moro at vi med et såpass ungt lag, blant de yngste i Rema 1000-ligaen, og et lag uten noe særlig erfaring fra elitespill over hodet, har tatt nivået såpass. Målsettingen var i hovedsak å holde plassen, sier han.

Det må vi kunne slå fast at ser bra ut så langt.

– Vi har stilt med 8-10 spillere per kamp som holder junioralder. Vi ønsker selvfølgelig å være så stabile som mulig, men det er klart det vil svinge med såpass unge spillere.

Hos Aker Topphåndball er alle med og drar lasset sammen.

En suksessfaktor for oss er at vi er en utrolig godt sammensveiset gjeng uten stjerner. Vi har bygget opp en utrolig seriøs og god treningskultur over tid, der alle ønsker å utvikle seg og bli gode. Både spillere og trenere mener det er riktig å gjøre i Aker.

Henrik Wilhelmsen

Det gror godt nedover i yngrelagene hos Aker. I Oslo Spektrum i romjula vant J20 NM. Med lokale jenter fra Oslo vest topper J18-laget Lerøy-serien ubeseiret og partnerklubb Ullern topper ubeseiret i Bringserien for J16.