Det er klart for 2. runde i Lerøyserien – Aker

Det er klart for 2. runde i Lerøyserien

Rekruttjentene er klar for en ny runde i Lerøyserien og har skrevet noen tanker om helgens kamper.

Lørdag er det klart for andre runde i Lerøyserien 19/20 og denne gangen går turen til Bodø! Der skal vi både møte vertslaget Bodø, samt naboene fra Rælingen. Det begynner å bli en stund siden forrige runde, så vi gleder oss utrolig mye til å spille sammen igjen!

Forrige runde tok vi kun med oss 3/4 poeng etter at seieren glapp mot Kragerø. Derfor har vi satt oss ett høyt mål for denne runden, å ta 4/4 poeng. Vi møter to gode lag som begge kan ta poeng hvis vi ikke er på vårt beste. Vi må skru på tenningen og virkelig gire hverandre opp, for at vi skal klare dette må vi krige som ett lag!

Lørdagens første kamp mot Rælingen er desidert den kampen flest har i tankene akkurat nå. Flere av jentene går i samme klasse som rælingenjentene, for ikke å nevne at vår tidligere trener og mor til en av våre, nå står på motsatt banehalvdel. Lagene kjenner hverandre ekstremt godt og vi vet at det blir en tøff kamp hele veien. Samtidig vet vi at vi har ett lite overtak på de, etter at vi slo de tre ganger i Lerøyserien i fjor, samt NM20 finalen i jula.

I dag gjør vi siste forberedelser med video og pizza før vi har oppmøte 08:00 på Gardemoen i morgen. Om du ikke tilfeldigvis er i Bodø, kan man se alle kampene våre på direktesport.no. Vi spiller kl. 15:00 og 18:00!