Kina | dag 8 – Aker

Kina | dag 8

Her kan du lese om vår treningssamling i Kina. Vi er invitert av det norske og det kinesiske håndballforbundet, som dekker både tur og opphold. Her skal vi lade opp til andre halvdel av sesongen og NM-finalen i Spektrum. Følg oss på tur på vår Instagram: @aker.th

Reiseblogg fra dag 8 i Kina – skrevet av Marlene, Julie G og Marie:

Å tilbringe en uke i Kina har vært en opplevelse på mange måter. Vi har hatt mange gode treninger, både med Kina og alene. Det har vært gøy med nye øvelser og nye måter å gjøre ting på. Vi har fått mye trening mot offensivt forsvar og trent på mottrekk. Vi har blitt spesielt fascinert av hvordan de bruker lyder under oppvarming🤪 #desomvetdevet

Som dere har sett på de tidligere reisebloggene har vi også fått muligheten til å være turister og oppleve masse nye ting. Blant annet den kinesiske mur og den forbudte by. Denne turen har vært med på å styrke samholdet i gruppen. Vi kjenner det var godt å komme hjem til norsk jord igjen, men norsk mat og en myk seng

Kina har blitt bedre siden vi møtte de i november i fjor. Men de har fortsatt mye å lære. Vi tror de kommer til å få en tøff start i VM, når de starter med å møte Russland og Romania. Men vi åpner opp for at de kan ha muligheter mot Australia og Japan om ting klaffer og de treffer på skuddene sine

Marie Loka har laget en film om turen som kommer senere – stay tuned!