Kina | dag 7 – Aker

Kina | dag 7

Her kan du lese om vår treningssamling i Kina. Vi er invitert av det norske og det kinesiske håndballforbundet, som dekker både tur og opphold. Her skal vi lade opp til andre halvdel av sesongen og NM-finalen i Spektrum. Følg oss på tur på vår Instagram: @aker.th

Reiseblogg fra dag 7 i Kina – skrevet av Ane H og Freja:

Hei! Idag har vi besøkt den kinesiske mur, noe som har stått på manges bucketliste! Med en utrolig fin utsikt og glade jenter ble dette en uforglemmelig opplevelse. Vi fikk også tatt et lagbilde her oppe som vi gleder oss til å vise dere nærmere jul ☃️

Etter to timers utflukt på den kinesiske mur var shopping neste stopp. Siste mål for dagen var den himmelske fredsplassen. Her var det dessverre stengt så vi dro hjem igjen til hotellet. I morgen er avreisedag til Norge.

Beijing kl. 22 / Norge kl. 15