Håndballspiller har intervjuet Rikke Midtfjeld – Aker

Håndballspiller har intervjuet Rikke Midtfjeld

«Håndballspiller» drives av Trond Sørøy. Følg siden for jevnlige oppdateringer, reportasjer og intervjuer av norske håndballprofiler. Trond har intervjuet Rikke i forbindelse med Scandlbericoturneringen med LK02!

Ungdomslandslaget LK02 har spilt Scandlbericoturneringen i Hønefoss Arena i helga. Etter seire over Spania og Portugal i de to første kampene var det klart for finale mot Sverige i dag.

Norge spilte godt men Sverige ble for sterke i sluttminuttene og ble stående som vinnere av turneringen.

LK02 har masse spennende spillertyper og artisten på høyrekant, Rikke Midtfjeld (17) er et godt eksempel på det. Rikke sa dette etter kampen:

Helhetsinntrykket for helga er at vi har spilt bra. Vi gjorde gode kamper mot Spania og Portugal, og selv om vi tapte mot Sverige spilte vi bra. Vi mistet det litt mot slutten i dagens kamp mot Sverige, vi ble for passive. Ellers har vi hatt en veldig fin treningsuke hvor flere nye har fått prøvd seg og fått sine første landskamper. Jeg synes at samspillet har blitt bedre og bedre utover i turneringen. Det har vært en flott uke, selv om det selvfølgelig føles litt surt nå rett etter kampslutt.

Rikke Midtfjeld

Var giret.
«Da vi møtte Sverige i åpningskampen i EM så kjørte de over oss. Men på oppvarmingen i dag følte jeg at vi var på og giret. Vi hadde sett mye på video og evaluert Sverige og hadde tro på seier. Kampen var jevn helt til sluttminuttene. Da fikk vi litt stang ut.»

Skuffet.
«Personlig blir jeg veldig skuffet for jeg hater å tape. Det er det verste jeg vet. Men samtidig må vi ta med det gode fra kampen, det som var bra – det er trenerne våre veldig gode på. Mens vi spillerne ser det litt etter hvert og ikke akkurat i øyeblikket. Når skuffelsen har lagt seg så lærer vi av det.»

Morsomme kamper.
«Jeg synes kampen mot Spania var morsomst å spille for da var det mye løping og kontringer, det liker jeg veldig godt. Det var også gøy å spille en så jevn kamp mot Sverige. Totalt sett har det vært morsomt å spille alle kampene.»

Helt magisk!
«Det er helt magisk å være en del av LK02. Jeg har jobbet for det hele livet, fra jeg var liten så har målet vært å komme på landslaget. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får være med på det her. Det er så gøy. Det er gøy i klubb også, men det å være med på et yngre landslag, det er litt annerledes med at de beste i Norge samles.»

Lobben satt.
«Du vet aldri om du blir tatt ut til samling, så du må alltid jobbe hele tiden og sette deg mål. Det er ekstra deilig når jeg får til noe i kamp med landslaget som treneren har sagt jeg skal bli bedre på. Jeg har slitt med å få til lobben min og har trent mye på det – og så satt det i dag mot Sverige, det var jeg veldig fornøyd med – det var gøy!»