Kina | dag 6 – Aker

Kina | dag 6

Her kan du lese om vår treningssamling i Kina. Vi er invitert av det norske og det kinesiske håndballforbundet, som dekker både tur og opphold. Her skal vi lade opp til andre halvdel av sesongen og NM-finalen i Spektrum. Følg oss på tur på vår Instagram: @aker.th

Reiseblogg fra dag 6 i Kina – skrevet av Ine og Amalie:

Hei!

I dag har vi hatt nok en innholdsrik dag her i Beijing. Vi startet dagen med en siste kamp mot Kina, som endte i seier. Vi går dermed ut av treningssamlingen med 2 av 2 seiere, og sier oss veldig fornøyd med det! Det har vært gøy og lærerikt å spille mot et lag med andre kvaliteter og en annen spillestil enn hva vi er vant med fra Norge.

Senere på dagen dro vi til hutongene, der vi ble syklet rundt i små gater. En hutong er et anlegg på én etasje som består av 3-4 små hus på samme eiendom. Beijings eldste hutonger er rundt 1000 år gamle. En stor kontrast til husene hjemme i Norge.

Deretter rakk vi å handle litt i små butikker i området, før vi til slutt dro videre for å spise middag. På menyen stod peking and og flere andre kinesiske retter. Vi har spist mange måltider på sportssenteret der vi bor, så det var godt å komme seg litt ut 😊

I morgen er siste dagen vår her i Beiljing, og da skal vi blant annet få oppleve den kinesiske mur. Vi gleder oss!

Beijing kl. 23:000 / Oslo kl. 16:00