Kina | dag 5 – Aker

Kina | dag 5

Her kan du lese om vår treningssamling i Kina. Vi er invitert av det norske og det kinesiske håndballforbundet, som dekker både tur og opphold. Her skal vi lade opp til andre halvdel av sesongen og NM-finalen i Spektrum. Følg oss på tur på vår Instagram: @aker.th

Reiseblogg fra dag 5 i Kina – skrevet av Marielle N og Vilde:

Heia reisebloggen!

Vi startet dagen med en håndballøkt bestående av mye skudd og individuelt fokus.

Etter håndballøkta stod den forbudte by på planen. Her fikk vi vår egen svensktalende quide. Den forbudte by er en av de største turistattraksjonene i Beijing. I tillegg til å besøke den forbudte by fikk vi oppleve hvordan det er å være norsk i Kina. Vi ble både filmet og tatt bilder av helt åpenbart. En ny hverdag for mange av oss 😎

Etter den forbudte by dro vi videre på marked hvor noen shoppet og andre benyttet seg av fotmassasje.

Trenere og støtteapparat har hatt middag med ledelsen fra det kinesiske håndballforbundet, og generalsekretær i NHF, Erik Langerud.

I morgen skal vi spille kamp mot Kina før turen bærer videre til hutongene og middag ute.

God natt fra Beijing 🇨🇳

Beijing kl. 22 / Norge kl. 15