Kina | dag 4 – Aker

Kina | dag 4

Her kan du lese om vår treningssamling i Kina. Vi er invitert av det norske og det kinesiske håndballforbundet, som dekker både tur og opphold. Her skal vi lade opp til andre halvdel av sesongen og NM-finalen i Spektrum. Følg oss på tur på vår Instagram: @aker.th

Reiseblogg fra dag 4 i Kina – skrevet av Julie B og Karoline B:

Ni Hao!

Da er vi i ferd med å runde av nok en dag her i Beijing. Dagen startet med en styrkeøkt med god veiledning fra Beate Amdahl-Skorpen fra Bevegelsesglede. Vi er utrolig takknemlige for at Bevegelsesglede vil være med som sponsor i Aker Topphåndball!

En del av jentene tok deretter turen til den olympiske parken og «Fugleredet» før lunsj. Fantastisk arena som ble bygget til OL i 2008.

Og endelig var det klart for ukas første kamp mot Kina! Vi var fokuserte fra start og gjorde en solid jobb bakover i perioder – med Vilde i spissen. Alle 17 fikk godt med spilletid og vi vinner kampen 35-28 etter 3 x 25 minutter.

Bye bye!

Beijing kl. 21 / Norge kl. 14