Kina | Dag 2 – Aker

Kina | Dag 2

Her kan du lese om vår treningssamling i Kina. Vi er invitert av det norske og det kinesiske håndballforbundet, som dekker både tur og opphold. Her skal vi lade opp til andre halvdel av sesongen og NM-finalen i Spektrum. Følg oss på tur på vår Instagram: @aker.th

Reiseblogg fra dag 2 i Kina – skrevet av Ane R og Marthine:

Dagen startet med frokost, hvor det til manges glede og overraskelse ble servert blant annet havregryn. Og vi var klare for en ny dag i storbyen!
Etter frokost reiste vi på vår først utflukt til Nan Luogu Xiang. T-baneturen ga oss en ny erfaring og det vi trodde var fulle vogner i Oslo var ikke i nærheten av det som møtte oss her.

Vi brukte tiden på å se i masse småbutikker, mange handlet kinesiske suvenirer og spiste god mat (pizzahut😋). Og ja, allerede dag 2 må vi innrømme at det smakte godt med pizza!


Flere av jentene har virkelig gått inn i turistrollen og jakter konstant de beste bildene. Så det blir nok å vise frem når vi kommer hjem. Vi var blant annet idag ved et flott palass, hvor vi fikk en smakebit på hva Kina har å by på av flotte byggninger.

På ettermiddagen hadde vi vår første trening med Kina. Vi trente både med og mot kineserne, og fikk terpet angrep og forsvar. Fokuset lå på oss selv og våres arbeidsoppgaver, og det var gøy å prøve seg mot spillere med en helt annet spillestilen enn hva vi møter til vanlig.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Beijing kl. 22 / Norge kl. 15