Kina | Dag 1 – Aker

Kina | Dag 1

Her kan du lese om vår treningssamling i Kina. Vi er invitert av det norske og det kinesiske håndballforbundet, som dekker både tur og opphold. Her skal vi lade opp til andre halvdel av sesongen og NM-finalen i Spektrum. Følg oss på tur på vår Instagram: @aker.th

Reiseblogg fra dag 1 i Kina – skrevet av Olivia, Marielle M og Zoë:

På vei til Beijing!

På søndag var det klart for avreise til Kina! Etter et halvt døgn med reising er laget endelig fremme i Beijing! Flyet landet tidlig på morgenen mandag, så vi har brukt dagen på å holde oss våkne. I tillegg har vi fått kroppen i gang med en liten styrkeøkt.

Maten har varierende respons i gruppa, men det er flere av spillerene som har som mål å lære seg og spise med pinner i løpet av oppholdet.

Mandagen har ellers blitt brukt til å bli kjent med de kinesiske landslagstrenerne. Blant annet danske Heine Jensen, som tok over for Kina i begynnelsen av november. Vi har blitt veldig godt tatt i mot og fått litt omvisning.

Det kommer til å bli en tidlig kveld, før en ny og innholdsrik dag i morgen.

Natta fra jentene i Beijing 🇨🇳

Beijing kl. 19 / Norge kl. 12