Vi skal til Spektrum! – Aker

Vi skal til Spektrum!

Vårt NM20 lag, bestående av spillere fra både elite og rekrutt, er klare for cupfinale i Oslo Spektrum i romjulen!

Karoline Lund og Amalie Mogstad har oppsummert semifinalen mot Fana i Bergen:

«Kampen begynner vel egentlig ikke helt som vi vil. Vi blir liggende under 3-0 og scorer ikke vårt første mål før det har gått 7 minutter. Men etter dette får vi heldigvis igjen for gode forberedelser. Forsvaret sitter og vi gjør det vi har blitt enige om. Vi har god forflytning, er sterke i duellene, og klarer å løse deres sentrale spillere. I tillegg står keeperne helt fantastisk bakerst, og det resulterer i mange kontringsmål. Vi viser at vi er et temposterkt lag, og det er kult å se at alle bidrar. Det var rett og slett en skikkelig lagseier. Nå gleder vi oss veldig til finalen i spektrum!»