Håndballspiller har intervjuet Karoline Lund og Tuva Høve – Aker

Håndballspiller har intervjuet Karoline Lund og Tuva Høve

«Håndballspiller» drives av Trond Sørøy. Følg siden for jevnlige oppdateringer, reportasjer og intervjuer av norske håndballprofiler. Denne gangen har Trond tatt en prat med Karoline Lund og Tuva Ulsaker Høve i forbindelse med hjemmekampen mot Follo!

Det ble en thriller-avslutning på kampen og poengdeling i Nadderud Arena mellom Aker og Follo søndag kveld.

Follo spilte med stor selvtillitt og førte mesteparten av førsteomgang før Aker kom seg foran til pause. Aker fortsatte å være i ledelse frem til fem minutter gjenstod. Da kom bortelaget opp på uavgjort og da tre minutter gjenstod ledet Follo 26-28. Akers toppscorer Karoline Lund satte inn 27-28 og da ett sekund gjenstod klarte Julie Aspelund Berg å lure inn utlikningsmålet.

Uavgjort resultat var ingen av lagene fornøyd med. Les hva Tuva Ulsaker Høve og Karoline Lund fra Aker sa rett etter kampslutt:

Tuva Ulsaker Høve (Aker): «Ja, det ble nok en dramatisk avslutning på kampen for oss. Det er irriterende at vi ikke fikk med oss to poeng når vi leder hele omgangen. Men det var selvfølgelig bra vi fikk inn det siste skuddet der, vi trengte det ene poenget. Vi gjør mye bra, men Follo får så mange enkle mål, vi slapper av et sekund og da kom det et skudd over oss med en gang. Jeg merker jeg er litt skuffet nå.»

Karoline Lund (Aker): «Jeg synes ikke vi kommer opp på nivået vårt i dag. Vi blir litt passive bakover så de får skutt over oss – noe som vi egentlig var godt forberedt på. Så det var kjedelig at vi ikke stod bedre i forsvar. I tillegg er vi litt utålmodige og skyter litt tidlig i angrep. Vi får ikke rullet ballen tilbake og vi skyter på første muligheten og da får Follo kjørt tempo. Men heldigvis, godt at vi fikk reddet det ene poenget, men jeg står her med litt blandede følelser nå.»