Vi møter Flint i NM – Aker

Vi møter Flint i NM

Utfallet av trekningen av åttendelsfinalen i NM ble at Aker TH fikk hjemmekamp mot Flint Tønsberg! Kampen spilles 2.oktober.


Henrik Wilhelmsen har følgende kommentar til trekningen.
– «Flint er et lag vi møtte i 1.divisjon forrige sesong og vant begge kampene.
Siden den gang har de forsterket laget betydelig med bl a Mari Finstad Bergum fra Larvik og Eline Fagerheim fra Vipers. Og er helt klart den største opprykksfavoritten denne sesongen. De har et meget solid trenerteam i den gamle landslagskapteinen Tonje Larsen og Marianne Iversen. Så det blir uten tvil en tøff kamp, men vi har en fair mulighet til å nå en kvartfinale for første gang i Aker sin historie», avslutter Henrik.

Søskenduell mellom Marlene (Aker TH) og Isabel (Lillestrøm)

Resultat og målscorere fra NM 3. runde:

NM Senior – 3. runde | Lillestrøm – Aker TH 9-11 (16-31)
Målscorere: Marielle Martinsen 5, Marielle Nordvang 4, Julie Berg 4, Karoline Borg 3, Tuva Ulsaker Høve 3, Maja Grøgaard 2, Freja Christensen 2, Marie Loka 2, Zoë van der Weel 2, Karoline Lund 2, Marthine Svendsberget 1, Marlene Skålhegg 1