Videre til 3. runde i NM – Aker

Videre til 3. runde i NM

Tirsdag kveld var det klart for 2. runde i NM mot 3. divisjonslaget Lørenskog.

Lørenskog åpnet med det første målet, til ellevill jubel fra tribunen. Aker gikk raskt opp i ledelsen, og nivåforskjellen på 3.div og REMA 1000-ligaen ble veldig tydelig. Kampen ble avgjort tidlig og til pause var stillingen 7-24.

I andre omgang fortsatte det omtrent på samme måte. Lagene byttet mange spillere, og alle fikk minutter på banen. Forskjellen var like tydelig og tilslutt viste tavlen 18-44. Lørenskog stilte opp med full hall og en meget hyggelig og imøtekommende arrangementskomitee!

NM Senior – 2. runde | Lørenskog – Aker 18-44 (7-24)
Målscorere: Marielle Martinsen 7, Marie Loka Øydna 6, Maja Grøgaard 5, Tuva Ulsaker Høve 4, Karoline Lund 4, Freja Christensen 4, Zoë van der Weel 3, Marthine Svendsberget 3, Ane Høgseth 2, Katinka Haltvik 2, Julie Berg 2, Karoline Borg 1, Marielle Nordvang 1

Erik Bratlie fra Lørenskog var tilstede og fanget mange fine bilder fra kampen.