KRONEKAMP OG FOLKEFEST I SESONGENS SISTE HJEMMEKAMP! – Aker

KRONEKAMP OG FOLKEFEST I SESONGENS SISTE HJEMMEKAMP!

Aker Topphåndball har gleden av å invitere til gratis håndballfest i Njårdhallen i forbindelse med siste hjemmekamp denne sesongen. Opprykket til Eliteserien skal feires, spillerne skal hylles og vi skal få oppleve en fartsfylt håndballkamp. Det blir også grilling utenfor hallen, pausekamp, ​​konkurranser og overraskelser!

Vi jobber hardt for å være best mulig forberedt mot Eliteserien neste sesong! Nå utfordrer vi deg som privatperson eller bedrift til å bidra med en sum per tilskuer som kommer i halllen. Har du lyst til å bidra? Spre dette hyggelig budskapet og bli med å skape håndballfest den 31. mars kl 16.00

VI SEES!

Vil du gi et bidrag per tilskuer som kommer i hallen? Gå inn på linken: http://j.mp/2ObUF7l