STORSEIER MOT STABÆK – Aker

STORSEIER MOT STABÆK

AKER – STABÆK 33-22 SEIER

Det var onsdag kveld duket for lokaloppgjør i Njårdhallen da Stabæk kom på besøk! Bærumsjentene spilte 7 mot 6 i hele kampen og hang med i 18 minutter. Derfra og ut hadde våre jenter grei kontroll! Det blir litt annerledes å stå undertall i forsvar gjennom en hel kamp, men de siste 40 minuttene står Akerjentene bra bakover og presterer et godt kollektivt angrepsspill. Meget gledelig at 11 spillere kommer på scoringslisten👍 Marielle Martinsen og Marthine Svendsberget delte toppscorertittelen med 5 mål hver, mens Vilde Johansen (på bildet til venstre) ble kåret til Akers beste spiller👏👏👏

Neste kamp er borte mot Charlottenlund onsdag 6.mars. Før den tid skal det trenes godt for jentene er veldig klare for å beholde opprykksplassen til eliteserien💪💪