SEIER MOT VOLDA – Aker

SEIER MOT VOLDA

FANTASTISK SEIER MOT VOLDA
Rammene var perfekte for søndagens toppkamp. Fullsatt hall i Ørakerhallen og elektrisk stemning bidro til at 2 meget viktige poeng ble igjen i Oslo. Volda kom best igang og førte mesteparten av omgangen inntil Aker la om til et mer offensivt forsvar de siste 7 minuttene og vant perioden 5-0. Dermed ledet våre jenter 16-15 til pause. Jentene fortsatte å rykke fra videre i starten av 2.omg, og hadde stort sett kontroll i 2. omg. Det hele endte til slutt 28-25 og Akerjentene kunne slippe jubelen løs!

Meget fortjent ble Marthe Heggøy kåret til Akers beste spiller,
mens Marielle Martinsen ble vår toppscorer med 8 mål.
Nå har Aker festet et enda sterkere grep om opprykksplassen!
Vi gratulerer våre jenter med en viktig seier, og takker
arrangementsgjengen for et strålende gjennomført arrangement.