Spillerutvikling – håndballørdager – Aker

Spillerutvikling – håndballørdager

Aker Topphåndball inviterer til et hyggelig håndballakademi tre lørdager i mai, 13, 20 og 27, kl. 10-13 i Hovseterhallen. Tiltaket er i hovedsak rettet mot spillere født i 2005 – 2009. Hovedformålet er å kose oss med håndball, samtidig som vi lærer noe bra. Man kan melde seg på 1, 2 eller 3 helger, etter eget valg. Prisen er kr 450 pr dag.

Temaene vil være personlig grunnteknikk:  Skudd fra alle posisjoner, ulike skuddteknikker, fotarbeid i pådrag og finter, grunnleggende forsvarsteknikker, og liknende.

Dessverre ser vi, selv på lag langt oppover i aldersklassene, at manglende grunnteknikk begrenser spillerferdigheter. Dette er temaer som ofte blir skadelidende i vanlig håndballtrening, pga knapphet på treningstid, mange spillere, og behov for å trene samspill og roller i laget.

Litt målrettet arbeid med dette, gir økt mestring, og så vil gleden over håndballspillet øke. Pris kr. 450 for en lørdag – instruktører er spillere fra 1. divisjonslaget. 

Lenker for påmelding:

Lørdag 13. mai
Lørdag 20. mai
Lørdag 27. mai