Tap for 2. div. – Aker

Tap for 2. div.

Onsdag 22. mars tok Akers 2. divisjonslag ved Maja Sandberg (bildet) & co i mot Hønefoss til hjemmekamp i Ørakerhallen, i en kamp hvor Aker ikke stilte med sitt komplette mannskap.  Hønefoss tok ledelsen fra start av kampen,  men Aker kjempet seg til uavgjort etter 12 minutter i 1. omgang.  Nærmere kom vi ikke, hvor det sto 16-19 til pause.  Andre omgang fortsatte i samme sporet, og kampen endte til slutt med et soleklart tap med sifrene 26-37.  Nå gjenstår lagets siste kamp for sesongen 8. april borte mot Nit/Hak.  Laget ligger på en trygg 6. plass og har ikke noe å spille om, utover æren.  Vel blåst 🙂

Aker fikk 4x 2 minutter, Hønefoss 1.

Akers toppscorere ble Elselin L. Øygaarden med 9 mål og Therese Dyveseter med 7.  Therese ble også kåret til lagets beste, mens målvakta ble beste på Hønefoss. Komplett statistikk fra kampen finner du her.