Solid seier over Pors – Aker

Solid seier over Pors

Søndag 12. mars tok Martine Welfler (bildet over) og Aker TH imot Pors i Njårdhallen.  Aker startet solid og gikk rett til 4-0 og var i ledelsen ut hele kampen.  Til pause ledet Aker 17-9 uten at omgangen var spesielt velspilt fra vår side.  Andre omgang fortsatte som i første omgang mens de siste 20 minuttene var den beste delen, mot et Pors-lag som slet og ser ut til å rykke ned.

Ved kampslutt viste måltavla 36-20 i vår favør.

Akers toppscorer ble Marielle Martinsen (bildet nederst) med 8 mål på 9 forsøk,  mens Amélie Ramm satte 6, Katinka Haltvik 4, Tonje Berglie 4, Henriette Svenningsen 4, mens ytterligere fem spillere sto for resten av målene. To gule kort til Aker TH, 2 gule kort og en utvisning til Pors. Mer statistikk fra kampen finnes her.

Etter tap mot Flint i bortekampen sist, var det godt med en seier i dag.  Det er fortsatt mulig å klare kvalifiseringsplassen, men vi må ha seier i begge de to siste kampene samt hjelp fra andre for at dette skal være mulig.  Sesongen avsluttes palmehelgen med siste serierunde (og som er vår neste hjemmekamp) lørdag 8. april kl. 16.00 hvor Fana gjester oss i Njårdhallen.