Tok poeng mot Molde – Aker

Tok poeng mot Molde

Søndag 22. januar tok Aker imot Molde til 1. divisjonsoppgjør i Njårdhallen.  Molde scoret første målet og var i ledelse hele første omgang. Til pause sto det 9-11 i favør Molde, og andre omgang startet som den første.  Molde leder hele kampen med 1-4 mål, men Akerjentene gir aldri opp og henter stadig opp forspranget slik at vi ligger ett mål etter.

Først når klokka viser 27.30 i andre omgang klarer vi å utligne til 26-26, som blir fulgt av en timeout til Molde.  Molde scorer sitt 27. mål på tiden 27.55, fulgt av timeout til Aker!  Når det er 20 sekunder igjen setter Mathilde Rivas Toft inn Akers 27. mål og sikrer dermed et viktig poeng i en kamp som Molde hadde føringen på hele veien.   I dag var ett poeng seier for oss, og jentene skal ha honnør for innsatsvilje gjennom hele kampen.  Akers soleklart beste spiller ble også Rivas Toft som satte hele 14 mål i kampen.  (Henriette Svenningsen 4 mål, Katinka Haltvik 3 (bildet), Martine Welfler 3, Amalie Ramm, Tonje Berglie og  Zoe van der Weel, alle 1.

Neste hjemmekamp i 1. divisjon er 5. februar kl 18.00 i Njårdhallen.

Lagets beste, Mathilde Rivas Toft