Gjør dette, og Aker TH får 1000 kr!! – Aker

Gjør dette, og Aker TH får 1000 kr!!

Aker Topphåndball har inngått et samarbeid med Finansco AS, som også omfatter Ullern IF og Njård IL. I tillegg til at Finansco er draktsponsor for Aker Topphåndball vil selskapet i tillegg sponse 1000 kr som går Aker/Njård/Ullern for hver voksen person/husholdning som tar et uforpliktende møte med dem. Det er ikke et krav å være medlem i idrettslaget.

Finansco er spesialister på fondsplasseringer. Som en frittstående aktør så kan de, for sine kunder, velge blant alle verdens fond. Dette har gjort at de har fått mye hyggelig medieomtale både på markedsledende avkastning og for måten de sikrer god kundeoppfølging på. Finansco får derfor et fortrinn sammenlignet med bankene – et fortrinn som kommer deg som kunde til gode.

I etterkant av et uforpliktende møte med Finansco vil du få tilsendt en oppsummering og et konkret løsningsforslag basert på din situasjon. Om du velger å gå videre med Finansco eller ei har ingen innvirkning på deres sponsing av idrettslaget!

Vi håper at så mange av våre medlemmer og supportere som mulig benytter seg av denne muligheten – både for deres egen del og ikke minst klubbens.

For mer informasjon om samarbeidet og hva du kan få ut av å benytte deg av dette tilbudet, kan du lese ved å følge denne linken.