Uavgjort mot Fjellhammer – Aker

Uavgjort mot Fjellhammer

Søndag 2. oktober spilte 1. divisjon (her ved Katinka Haltvik fra kampen) mot Fjellhammer hjemme.  Det ble nok er uavgjort for Akerjentene etter en kamp som ikke vil gå inn historien som spesielt minneverdig, for noen av lagene.  Første omgang var dårlig for begge lag, og ble preget av mange feil, og det sto fattige 8-10 til pause.  Fjellhammer kom best i gang i andre omgang og var oppe i firmålsledelse før Aker fikk en god periode og kom opp i to måls ledelse omkring midtveis i omgangen.  Det ble imidlertid jevnt helt ut, og kampen endre til slutt 21-21.  I kåringen av Akers beste ble det målvakt Vilde Johansen som ble gitt æren.  Tre spillere sto for 4 mål hver, Mathilde Rivas Toft, Elselin Øygaarden og Marielle Martinsen.

Neste hjemmekamp er 23. oktober kl 18 mot Follo HK.