Seier i 2 av 3 for 2. div – Aker

Seier i 2 av 3 for 2. div

Onsdag 28. sept møtte 2. divisjonslaget vårt (v/Maria Abrahamsen, bildet)  Halden 2 til hjemmekamp i Ørakerhallen.  Aker gikk rett i ledelsen men fikk 2 x 2 minutter på stillingen 2-2, som Halden benyttet til å få en tomålsledelse.  Akerdamene kom imidlertid rask ajour og var suverene i 1. omgang, og gikk til pause på stillingen 14-9.  Men kamper er som kjent ikke vunnet til pause.  Halden kom sterkt tilbake i andre omgang og jaget Aker utover i omgangen.  De var flere ganger kun ett mål bak, men klarte aldri å utligne.  Vi holdt trykket ut kampen og mistet ikke motet selv om det ikke gikk like knirkefritt som før pausen.  Målvakt Jeanette Pedersen ble kåret til Akers beste spiller, og fikk hudpleieprodukter fra Babor.  Med litt ujevnt antall kamper spilt ligger vi på 5. plass etter dagens kamp som var 3. runde for oss.  Neste kamp for 2. divisjon er 12. oktober kl. 20.00 i Ørakerhallen mot Fredrikstad 2.